Dones de Blues

 

                        L’espectacle és una dramatització d’una selecció de poemes que tenen les Dones de Blues com a fil conductor. Trasbalsades emocionalment, anihilades per unes conjuntures socials i personals adverses, ignorades, incompreses, rebels, irades, revoltades i boges, recorren la història de la literatura i la història de la ignomínia.


En aquest espectacle trobarem gairebé totes les tipologies del que entenem per “dones de blues”: la dona innocent (víctima d’una bondat descarnadament vulnerable); la dona irada (irreductible, forta i resolta com un huracà); la dona burgesa (apàtica i sola, consumidora d’hores sense sentit); la meuca tavernària (bruta, grossera, amb una desvergonyia estentòria); la muller resignada (que pateix la condemna de viure amb un inútil); la dona maltractada (que sap que després del “puny i final” sempre hi ha un altre puny... i mai no arriba el final); la malmaridada (que desafina la seva cançó d’impotència); la dona maleïda (...pel simple fet de ser dona); la dona alegre (que tem la derrota que l’ha de lliurar als braços de la tristesa); la dona lluitadora (que se sobreposa a l'adversitat però sempre acaba perdent); la dona embogida (turmentada per la vida, que va de dret a la mort); etc.

http://www.donesdeblues.blogspot.com/http://www.donesdeblues.blogspot.comhttp://www.donesdeblues.blogspot.com/shapeimage_2_link_0
Director: Ramon Rubinat
Intèrprets: Núria Casado y Ferran Farré
Correu representació: rrubinat@hotmail.commailto:rrubinat@hotmail.comshapeimage_3_link_0

Fotos: Inés Benedico