Autora: Núria Casado Gual

Direcció, vídeos: Òscar Sánchez H.

Intèrprets: Imma Colomer, Dafnis Balduz i Núria Casado

Espai escènic: Espai A47

Vestuari: Aggelo’s (vestuari Imma Colomer) i Nurosfera

Assessorament perruqueria: Toni Santos

Sintonies “Gent de Sort”: Jordi Cano

Fotos de promoció: Josep Maria Cortina

Referències a la Tragèdia del Rei Lear: traducció de Lluís Soler

Una producció de Nurosfera per a SIforAGE

Agraïments: Ma Carme Balsells, Marta Miquel, Enric Pinyol (“corresponsal”), Maricel Oró, Anna Palomo, Olga Rovira, Alba Sánchez, Tania Strecker i companys, Maria Vidal, Teatre Lliure, Universitat de Lleida, Papers, Albert Anguera, La Saleta, Noemí Cierco, Brian Worsfold.


Prime Time: una peça divertida i delicada alhora, per a reflexionar sobre l’edat dels altres...                  I sobretot, per re-pensar, amb orgull, la pròpia. Esteu preparats per a viure la vostra “prime time”...?

Glòria Aran és una estrella televisiva coneguda a tot el país pel seu personatge protagonista de la telenovel.la Gent de Sort, que aviat complirà 40 anys en antena. Avui l’ha citat la Gina Guasch, la productora actual de la sèrie, amb qui té una relació molt propera per ser filla del seu antic mentor i productor. La Glòria sospita que la propera temporada de la sèrie inclourà un homenatge a la seva carrera; la Gina, però, té uns plans ben diferents per a aquest aniversari, que inclouen l’arribada de Roc Biaix, el nou cap de guionistes.

Prime Time és una tragicomèdia on tres personatges relacionats amb el món de la televisió hauran de qüestionar-se què vol dir fer-se gran en un medi on es promociona i es ven la joventut. Des de posicions i perspectives ben diferents, tots tres descobriran que la popularitat o l’èxit, com la visió de l’edat, són tan volàtils com els mercats, les audiències, i els seus volubles canvis de percepció.

SINOPSI

FITXA ARTÍSTICA